سرقتی که در قانون به عنوان سرقت مستوجب تعزیر یا مستوجب حد شناخته میشوند چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۳۴ پاسخ ۶۰,۳۸۲ #5418

با سلام
نسبت به بخشی از پرونده مبنی بر اتهامات سرقت مستوجب تعزیر و سرقت مستوجب تعزیر، حکم محکومیت صادر شد.

معنی این جمله یعنی چی لطفا راهنمایی کنید ممنون؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصل بر برائت است و سرقت می بایست ثابت گردد

سرقتی تعزیری شرایط خفیفتری دارد و البته‌ انواع‌ گوناگون دارد و با سرقت حدی ماده ۲۶۸ قانون‌ مجازات اسلامی تفاوت دارد.

با سلام .یعنی شما مرتکب سرقت تعزیری شده اید .

باسلام. موارد سرقت حدی درماده ۲۶۸قانون مجازات بیان شد.درصورت عدم وجود ان شرایط سرقت مشمول سرقت تعزیری میشود. شمامحکوم به سرقت تعزیری شده اید.

با درود دو نوع سرقت وجود دارد
سرقت حدی و سرقت تعزیزی هریک مجازات خاص خود را دارد.

سرقت مستوجب تعزیر یعنی سرقتی که میزان مجازات آن در قانون توسط قانونگذار تعیین شده است . محکومیت شما به سرقت تعزیری صادر شده است

مجازات سرقت حدی طبق شرایط موجود دراقنون بیان گریده ودر صورت نداشتن شرایط قانونی سرقت تعزیری محسوب می شود