چطوری میتونم، با طلب کل مهریه طلاق یکطرفه بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۸۸ #53983577

سلام

باتوجه به اینکه زوج راضی به طلاق نمیشه و مهریه هم پرداخت نمیکنه.
درضمن ایشون متمول هستند.
برای پرداخت مهریه مشکلی ندارند.
باتشکر از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا اقدام به اخذ کل مهریه نمائید سپس با بدست آوردن ادله عسر و حرج دادخواست طلاق تقدیم نمائید

به نام خدا با سلام شما میتوانید هم مطالبه مهریه نمایید و درخواست طلاق به جهت عدم امکان سازش اما نکته مهم اینه برای اینکه بتوانید دادگاه خانواده را مجاب بنمایید که زوج را الزام به طلاق شما بنماید میبایست زوج موارد ۱۲گانه مندرج در عقد ناحیه را رعایت نکند و تخلف نماید البته چند مورد هم از آن دوازده مورد را رعایت نکند دادگاه زوج را الزام به طلاق شما مینماید به طور مثال زوج ۵سال به طور متوالی در زندان به سر ببرد و یا اعتیاد به مواد مخدر داشته باشد و غیره اگر یکی از این موارد هم وجود داشته باشد شما جهت گرفتن طلاق یکطرفه شرایط مساعدی خواهید یافت و در خصوص مهریه مطابق با ماده ۱۱۸۲قانون مدنی به مجرد عقد نکاح زن مالک مهر میشود بنا به مطالبه شما از زوج ایشان ملزم به پرداخت آن است حال ابتدا از طریق دایره اجرای ثبت اسناد و املاک محل عقد ازدواج خود اقدام مینمایید چنانچه اموال اعم منقول یا غیر منقول ثبتی داشته باشد که توقیف باشد از سوی اجرای ثبت توقیف میگردد و به مزایده گذاشته میشود چنانچه اموالی از ایشان یافت نشود با جوابیه ثبت اسناد شما از طریق دفتر خدمات قضایی هر جایی که خود سکونت دارید میتوانید علیه ایشان مطابق ماده ۱۲قانون حمایت خانواده طرح دعوی نمایید و پس صدور حکم محکومیت و قطعیت آن اجرای آن را از طریق دادگاه صادر کننده حکم دنبال نمایید

برای دریافت مهریه مشکلی نخواهید داشت در هر صورت زوج موظف به پرداخت مهریه هست . اما در مورد طلاق از سوی زوجه اگر یکی از شروط دوازده گانه نکاحیه صورت نگیرد تنها در صورت بخشش مقداریا تمام مهریه می توانید طلاق بگیرید یا برای طلاق وکالت داشته باشید

با سلام
در خصوص مهریه میتوانید اقدام کنید چون در هر صورت به شما تعلق می‌گیرد
اما در خصوص طلاق باید مطابق قانون بتوانید عسر و حرج خود را اثبات کنید و یا دلایلی قانع کننده برای قاضی مطابق قانون ارائه دهید.تا حکم طلاق صادر شود
پروسه طلاق یک طرفه از سوی زن در قانون ایران پروسه ای طولانی و دشوار است.

تقاضای طلاق از سوی زوجه باید مستند به دلایلی باشد که تخلف زوج از شروط ۱۲ گانه مندرج در عقدنامه را اثبات نموده و به دلیل عسر و حرج زوجه باعث صدور حکم طلاق گردد .

با عرض تحیت و ادب
شما در هر صورتی می توانید مهریه خود را مطالبه کنید.
ولی برای طلاق اگر زوج راضی به طلاق نمی باشد یا به صورت توافقی شکل می گیرد و یا باید یکی از شروط ۱۲ گانه مندرج در سند نکاحیه شما را داشته باشد تا حق فسخ یا حق طلاق داشته باشید.
پایدار باشید

تقاضای طلاق از سوی زوجه باید مستند به دلایلی باشد که تخلف زوج از شروط ۱۲ گانه مندرج در عقدنامه را اثبات نموده و به دلیل عسر و حرج زوجه باعث صدور حکم طلاق گردد . بدیهی است در این صورت طلاق خلع بوده و مستلزم بخشش قسمتی از مهریه است .