سوال اینست آیا خواهان می‌تواند در مورد خواسته شماره یک مجددا طرح دعوی کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۵ #53975226

در یک پرونده ۴ خواسته مطرح شده است:
۱- اثبات تفریط وصی در انجام وصایا از محل فروش مال غیر منقول موصی در سال ۸۰ بعلت عدم هزینه کرد آن و نگهداری وجه نزد خود ، ۲- اثبات تعدی وصی بابت ارزان فروختن مال غیر منقول موصی در سال ۹۸ ، ۳- فضولی بودن معامله سال ۹۸ ، ۴- تقاضای عزل وصی
دادگاههای بدوی و تجدید نظر علیرغم اعتراض خواهان، معامله سال ۹۸ را صحیح اعلام نمود و تقاضای عزل وصی را رد کرد. اما در مورد تفریط وصی ( خواسته شماره یک) اظهارنظری نفیا یا اثباتا نکرد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
نیاز است مدارک و مستندات شما بررسی شود

سلام .مستندات قابلیت بررسی دارد

تجدید نظر اگر رای صادر نموده و قطعی شده ، قابل اجراست مگر دلایل متقن دیگری داشته باشید که پیگیر نقض حکم شوید.

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی مدارک و مستندات شماست

اظهارنظر مستلزم بررسی مدارک و مستندات است.

بهتر است جهت اظهار نظر مدارک شما بررسی شود