نگهداری فشنگ شکاری چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹,۴۰۵ #53942000

سلام.مامورین کلانتری بعد ورود به منزل بنده ۵ عدد فشنگ شکاری پیدا کرده تند و پرونده بنده را به شعبه ششم دادگاه فرستاده اند لطفا راهنمایی کنید جرم و مجازات نگهداری از این ۵ فشنگ شکاری چیست و چگونه از خودم دفاع کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا حکم به جزای نقدی صادر می‌شود

با سلام اگر در خصوص این مصادیق جرم نداشته اید ضبط و جزای نقدی دارد

با سلام اگر فقط ۵ فشنگ شکاری بدون مستندات و شواهد دیگر باشد و شما هم پرونده ایی در خصوص این مصادیق جرم نداشته باشید جزای نقدی

با سلام
با توجه به ماده ۶ قانون مجازات اسلحه و مهمات، هر کس به طور غیر مجاز سلاح گرم یا سرد جنگی یا سلاح شکاری یا قطعات موثر یا مهمات آن‌ها را خریداری، نگهداری یا حمل کند یا با آن‌ها معامله دیگری انجام دهد به ترتیب زیر به حبس تعزیری محکوم می‌شود:
الف -سلاح سرد جنگی ،سلاح شکاری یا مهمات آن به حبس از نود و یک روز تا شش ماه یا جزای نقدی از ده میلیون‌تا بیست میلیون ریال.

با درود اصولا ضبط و جزای نقدی است

سلام
به نظر بنده با عنایت به اصل قانونی بودن مجازاتها جرم محسوب نمیگردد و طبق نظریه مشورتی قوه قضاییه فقط ظبط میگردد

سلام به نظر طبق بند الف ماده ۶ قانن مبارزه با قاچاق اسلحه و مهمات به حبس از نود و یک روز تا شش ماه یا جزای نقدی از ده میلیون تا بیست میلیون ریال محکوم می شوید