تعاون به این دلیل که مجمع نمی‌تواند شرایط عضویت نفرات خارج از مجموعه کارمندان این اداره کل را تصویب کند از ارسال به ثبت خودداری می‌کند چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۴۹ #53922314

تعاونی در مجمع فوق العاده نسبت به تغییر شرایط عضویت با سه چهارم اعضا اقدام نموده وصورتمجالس به تعاون جهت ارجاع به ثبت ارسال نموده است لیکن تعاون به این دلیل که مجمع نمی‌تواند شرایط عضویت نفرات خارج از مجموعه کارمندان این اداره کل را تصویب کند از ارسال به ثبت خودداری می‌کند این در حالی است که تعاونی دارای ظرفیت مازاد است و کارمند متقاضی وجود ندارد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اداره تعاون بایستی تایید نماید

سلام
بدون تایید تعاون امکان تغییر اساسنامه وجود ندارد

با سلام ،بدون تایید اداره تعاون امکان تغییر اساسنامه وجود نخواهد داشت

باسلام بدون تایید اداره تعاون،امکان تغییر اساسنامه وجودندارد.

با سلام مستحضر باشیدبدون تایید تعاون امکان تغییر اساسنامه وجود ندارد

سلام تغییر در اساسنامه نیاز ب تایید اداره تعاون دارد

با سلام
بدون تآئید تعاون امکان تغییر اساسنامه وجود ندارد