از چه راهی برای احقاق حقم استفاده کنم و آیا بهش خواهم رسید یا خیر؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #53854330

سلام و عرض ادب خدمت وکلا و کارشناسان محترم
بنده بخاطر اعتماد زن و شوهری خودرویی که قولنامه کردم و خریدم و خودم طبق مستندات وجه آن را پرداخت نمودم از فروشنده وکالت فروش بنام همسرم گرفتم چون سه ماه قبلش خودروی قبلی ام چون بنام خودم بود بخاطر پنج تومن چک که به کسی دادم تا خودش پاس کند و نکرد و حکم توقیف خودروی قبلیم گرفته بود که مجبور شدم پرداخت نمودم و ماشین را رفع توقیف نمودم که نامه ی توقیف خودروی قبلی موجوده و الان دارم بنده بخاطر همین وکالت فروش بنام همسرم گرفتم و دو ماه وقت از فروشنده گرفتم که حالا یا خودم و یا همسرم پلاک رو عوض کنیم و بنام من یا همسرم بشه ولی من و خودش و خدا میدونیم که اختیار ماشین من داشتم و قرار نبوده حق فروش یا هر گونه اختیاری نسبت به خودرو نداشته باشم و سه فرزند بزرگ دارم که حاضرند شهادت بدهند که در اصل خودرو حق منه و خواهرم و دامادمون هم شاهدن.
الان که بین و من و خانمم کدورت پیش آمده من چگونه میتوانم سند را بنام خودم کنم؟
آیا از طریق هبه میشه گرفت و یا سند زدن بنام صوری و تشریفاتی که بنامش خورده اقدام کنم؟
چون خدا گواهه نیتی نبوده که حق رجوع به ماشین و سندش را نداشته باشم هم خود همسرم میدونه هم خدا در ضمن ماشین دست خودمه چون باهاش کار میکنم و وقتی اظهارنامه بهش فرستادم که چند روز وقت داری بیا سند بنامم بزن. خانم شکایت کردن که خیانت در امانت کردم در رابطه با ماشین و چون ادله ی کافی نداشته اصلا دادیار مرا نخواسته و قرار نهایی و منع تعقیب صادر کرده.
آیا این حکم دادیاری هم به نفع من در دعوی که مطرح خواهم کرد به نفع من خواهد بود؟
محبت کنید کنید کدوم را برم تا به حقم برسم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه انتقال صحیح بوده می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

باسلام
با وکالت فروش میتونی به کس دیگری واگذار کنی. اما بهتره پرونده را کامل بخونم تا مشاوره بهتری بدهم

سلام
به نظر می رسد تنها راه ممکن برای شما مطالبه وجه باشد

با سلام سند مالکیت و نقل و انتقال خودرو به همسر شما کاملا قانونی و با اراده و علم اطلاع هر دو انجام شده و طبق مصالحی این کار انجام شده و سند و انتقال آن باطل نیست تا تقاضای ابطال آنرا مطرح نمایید و شما میتوانید دادخواست استرداد وجه خودرو یاد شده را مطرح نمایید.

بدون ملاحظه مستندات نمیشه نظرداد

بهتر است نسبت به رجوع از هبه اقدام نمایید و اثبات اینکه شما وجه ماشین را دادید راحتتر است

باسلام
ابتدایا ارایه مشاوره دقیقتر نیاز به رویت اسناد ومدارک شما وبررسی آن دارد.اما در مقام پاسخ بابد خاطرنشان ساخت در صورت عدم وجود رابطه مالی فی مابین همسر شما وحضرتعالی وبا لحاظ عدم وجود مبایعه نامه فی مابین شما می توانید اقدام به انتقال ماشین به شخص دیگری نمایید چراکه وکالت فروش در صورتی معتبر خواهد بود که متعاقب آن مبایعه نامه تنظیم گرددو با توجه به عدم وجود مطالبات مالی در این خصوص شما نیازی به قرار منع تعقیب صادره نخواهید داشت.