کسر آمار یعنی چه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۰۰ #53473373

دستور قضایی مبنی بر پرونده کسر از آمار شود. و اعلام رفع اثر از قرار صادره به مرجع ذی ربط در تاریخ ۱۴۰۱/۰۱/۱۶ صادر گردید یعنی چه

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام " یعنی رای صادر و پرونده از لحاظ رسیدگی مختومه و از موجودی پرونده های جاری کسر شد .

پرونده از شمول پرونده های باز و در حال رسیدگی شعبه خارج و از آمار شعبه کسر گردیده است

با سلام
کسر از آمار دستوری است که زمانی که رسیدگی به یک پرونده در یک مرجع به پایان رسید از ناحیه رئیس آن مرجع صادر و در سیستم اعمال می شود

با سلام یعنی پرونده مختومه شده و در این شعبه نسبت به آن رسیدگی در جریان نیست.

یعنی پرونده ازآمارجاری شعبه خارج بشود و دستوری که درخصوص آن صادرشده لغوگردد

سلام
یعنی پرونده از ردیف پرونده های باز کسر و مختومه شده است
قراری هم که در ضمن پرونده صادر شده رفع اثر شده است

با سلام. دوست عزیز یعنی رسیدگی و اقدامی بر رویش انجام نشده.