اگر در مزایده اجناس به فروش نرفت تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۱۲,۶۹۷ #53459009

سلام از بنده بابت چک شکایت شده به مبلغ۲۵تومن بنده در حال حاضر بیکار هستم و قبلا بنکدار بودم و کل پولمو خوردن در حال حاضر تعدادی پوشاک برای من مونده که اونها رو به شورا معرفی کردم و کارشناس قیمت گذاری کرده
سوالم اینجاست که اگر در دو نوبت مزاییده اجناس فروش نرفت تکلیف چیه چون بنده بیکارم و توانایی پرداخت اقساطی بدهیمم ندارم ممنونم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محکوم له می‌تواند مال دیگری معرفی نماید

بااحترام
اعسار از پرداخت و مهلت برای فروش و پرداخت دین نمایید

در دونوبت به مزایده گذاشته خواهد شدو در صورت عدم فروش به قیمت پایه کارشناسی شده به محکوم له پیشنهاد میگردد، اگر ایشان موافقت نکنند باید اموالی دیگر را معرفی نماید.و اگر از شما اموالی یافت نشد، میتواند تقاضای جلب کنند. در هر حال نسبت به دادخواست اعسار اقدام نمایید.

با سلام . درصورت تکرار مزایده و عدم فروش اموال از طریق مزایده ، طلبکار می تواند مال مورد مزایده را با قیمت کارشناسی بهعنوان طلب خود بردارد درغیراینصورت شما دادخواست اعسار دهید تا از جلب جلوگیری شود .

با درود
اگر اموال مذکور فروش نرود بار سوم با هر قیمتی که خریدار وجود داشته باشد اموال فروخته میشود. اگر کفاف دین را نداد شما می توانید تقاضای اعسار نمایید.

با سلام بعداز ۲ بار اگر فروش نرفت مزایده بعدی به زیر قیمت کارشناسی فروخته میشود

مال ب محکوم علیه مسترد میگردد..بهتر است شما دادخواست اعسار دهید.