من برای بیرون اوردن ماشین اقدامی میتوانم بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۸۸۳ #53424765

باسلام و درود
خانم بنده بابت مهریه ماشین من را توقیف کرده است و برای مزایده کارشناسی هم شده است اما بعد از استعلام از راهنمایی رانندگی متوجه شدیم که بابت یک پرونده دیگر هم توقیف شده یعنی زودتر از خانم من توقیف شده کارشناسی ۳۰ میلیون قیمت گذاشته حالا تکلیف ماشین چی میشه این که از طرف دونفر توقیفه و در پارکینگ میباشد

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هر کس زودتر توقیف کرده باشد مقدم تر است.

گرچه مهریه زوجه جزوحقوق مالی وازدیون ممتازه بوده ولی توقیف مقدم معتبراست یعنی کسی که زودتراقدام به توقیف نموده ارجح است،لذاباطلبکار
اول تسویه واگرچیزی ازمال توقیفی باقی ماند
سپس به زوجه مستردمی شود.
موفق باشید

توقیف مقدم است وباید نسبت به هرو تعیین تکلیف نمایید

درود:درصورت توقیف هر کس که زودتر توقیف را انجام داده است ،ارجع تر است .

با سلام
ماشین در توقیف شخصی که زودتر توقیف را انجام داده است قرار می گیرد.

هر که زودتر توقیف کرده مقدم است

با درود گرفتن مهریه اولویت دارد حتی اگر توقیفی از طرف بانک باشد اول مهریه کسر میشود درصورت پولی باقی بماند به شاکی پرداخت میشود