حکم کسی که هم ازاله بکارت نموده، و هم بچه سقط کرده چیه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۱۸ #53325467

سلام من با یه اقایی سه سال دوست بودیم من دوسش داشتم ایشون منو گولم زد و پرده بکارت منو زد ولی بهم قول داد که باهام ازدواج میکنه حدودا دو سال بعدش ایشون منو حامله کرد و منو مجبور کرد که بچه رو بندازم و به من قول داد که باهام ازدواج کنه اما زد زیر قولش الانم یک ماهه ولم کرده میخواستم بدونم اگه برم از این اقا شکایت کنم با سند و مدرک و شاهد حکم این اقا چیه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از آنجایی که با شرحی ک بیان کردید برای قاضی به احتمال خیلی زیاد یقین حاصل است ک این رابطه با رضایت بوده است حکم رنا است اما بدون عنف ک مجازات ۱۰۰ شلاق است.
نمی‌شود هرکسی رابطه ای برقرار کند و بعدا ادعای عنف بودن یا فریب خوردن را مطرح کند.

در صورتی که غیر محصن باشید به صد ضربه شلاق حدی محکوم می‌شوید

شما تحت شرایطی با اثبات میتوانید ارش البکاره دریافت نمایید
.

مجازات مرد رابطه نامشروع میباشد و به شما چون رضابت داشتید چیزی تعلق نمیگیرد

چون ازاله بکارت بارضایت شما بوده بابت ازاله بکارت چیزی به شما نمیرسد . اگر از آقا شکایت کنید درصورت اثبات ادعا ، مجازات آقا رابطه نامشروع است

با احترام
متاسفانه موضوع بر خلاف انتظارتان است . ابدا عنف محقق نشدهو در چنین شرایطی نه مهر المثل و نه ارش بکارت قابل دریافت است.حتی عمل شما جرم تلقی میگردد و اثار و تبعات سو برایتان به همراه خواهد داشت

به علت رضایت، مهر المثل به شما تعلق نمی گیرد و در پرداخت ارش البکاره نیز اختلاف نظر وجود دارد که غالبا به عدم تعلق ارش البکاره اعتقاد دارند.