میتونم شکایت کنم و جزای ان چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۲۸ #53304892

سلام یک نفر از من شکایت کرد که بعد از دو سال تونستم ثابت کنم که من بی گناه بودم
به جرم جعل اسناد
و اینکه شاهد های خواهان شهادت دروغ دادند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام با عنوان افترا طرح شکایت نمایید.

با احترام به اتهام افترا و شهادت دروغ می توانید از شاکی و شهود او شکایت کنید.

از شاکی به عنوان افترا و از شهود با عنوان شهادت دروغ می توانید شکایت کند

درود
نتیجه گرفتن در خصوص افترا نیاز به اثبات سونیت دارد. می توانید اگر دلایل بر شهادت کذب دارید به جرم شهادت کذب شکایت کنید.

تحت عنوان افترا قابل شکایت است.

باسلام
میتوانید تحت عنوان افترا شکایت کنید.

به اتهام افترا میتونید علیه شون اقدام کنید