چه راهی هست که همه پرونده های مربوط بین ما به یک شعبه ارسال بشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۹ #53297553

با سلام
طی اختلافاتی با زوجه و پدرشان پرونده های متعددی شکل گرفته، و در شوری هر کدوم توی یک شعبه بودن
فعلا ۵ تا به دادسرا و بازپرس ارجاع شده، موضوع هم کاملا روشنه که یک طرف در پی پرونده سازی برای طرف دیگر هستش
از اونجایی که شهود یکی هستن و متعدد باعث دردسر نشم برای شهادت دادن هر روز به یک شعبه ابلاغ بشن و اینکه طرف‌ها بسیار زرنگ و فریبکار هستن قبل از شروع جلسات ذهنیت بازپرس رو با مراجعات بی مورد و دروغ و تهمت عوض میکنن که باعث میشه با هزار بدبختی بتونم واقعیت رو ثابت کنم
میخواستم بدونم چه راهی هست که همه پرونده های مربوط بین ما به یک شعبه ارسال بشه، هر شعبه‌ای که اصلا طرف خودش تعیین کنه
خسته شدم بخدا

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اولا اینکه چند تا پرونده وجود داشته باشه اینکه چیزی عجیبی نیست شاید شکایت های مختلفی صورت رگفته که هر کدام در صلاحیت یک دادگاه یا دادسرا یا شوری حل اختلاف باشد اما یک زمان شکایت متعدد می باشد اما در خصوص یک پرونده است مثلا شکایت نفقه و مهریه و طلاق و از این قبیل که در صلاحیت یک دادگاه است در اینجور مواقع درخواست تجمیع پرونده ها رو از دادستان بدهید ...

با سلام
طی درخواست کتبی موضوع وحدت پرونده ها را قید و از طریق دادستانی یا معاونت دادسرا تجمیع پرونده ها در یکی از شعبات را تقاضا نمایید

با توجه به وحدت موضوع و طرفین دعوا با درخواست طرفین برای تجمیع، دادستان یا باز پرس پرونده ها به یک شعبه ارجاع خواهند شد

باسلام و درود
کاربر محترم .اگر موضوع و طرفین اختلاف یکی می باشد.میتوانید با درخواست از دادستان یا معاون وی تجمیع پرونده ها و رسیدگی در یک شعبه را خواستار شوید.

بارعایت سبق ارجاع پرونده ها میتوانید تقاضای تجمیع آنهارابدهید البته بشرط وحدت اصحب دعوی وموصوع

با سلام..
در صورتیکه پرونده های مطروحه دارای وحدت موضوع و وحدت اصحاب دعوا بوده باشند با درخواست کتبی از دادستان یا معاون وی می توانید تقاضای تجمیع پرونده ها و رسیدگی به همه آنها در یک شعبه واحد را درخواست نمائید..
موفق باشید..

پس از درخواست یکی از طرفین یا شخصا دادستان میتوانند با رعایت سبق ارجاع پرونده ها را با (رعایت مقررات ارجاع) به شعبه ای که ابتدا شروع به رسیدگی نموده ارسال نماید.