چطور وسیله ها را از زوجه تحویل بگیرم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۹۴ #53286953

با سلام.بنده با خانوم سابقم دچار مشکل شدیم در دوران عقد و جدا شدیم و قرار بود ۵ قلم جنس از اسباب و وسائل خانه رو من تهیه کنم و در این مدت با وام ازدواج ۳ قلم جنس(یخچال ساید و تلویزیون هوشمند و ماشین لباسشویی) را تهیه کردم و بردم خونه پدر خانوم که موقع اوردن جهیزیه بیارن که جدا شدیم و دادخواست دادم و شورا رای داد که ۳ قلم جنس برای دختر هست چون شب اول در کنار مهریه نوشته شده و بعد من تجدید نظر زدم و پرونده رفت دادگاه حقوقی و رای اول نقص شد و رای دادن که اجناس برای پسر هست و دو قلم رو بهم دادن و ماشین لباسشویی رو ندادن و الان باید چطور ماشین لباسشویز بگیرم
لطفا راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
نسبت به حکم صادر شده درخواست صدور اجراییه کنید.

سلام و ارادت
اگر در متن رای ماشین لباسشویی هم نوشته شده که متعلق به شماست تقاضای اجرائیه نمایید .

با سلام
از طریق اجرای احکام نسبت به صدور اجراییه اقدام کنید لذا در صورت درج شدن در حکم آن قلم جنس هم استرداد میشود .

تقاضای صدور اجراییه کنید باید اموال به شما مسترد شود در صورت تلف قیمت آن پرداخت شود

اگر رای قطعی شده تقاضای صدور اجرائیه کنید و مراحل استرداد را از واحد اجرای احکام پیگیری بفرمایید.

شما میبایست درخواست اجراییه بدهید . با توجه به اینکه حکم به نفع شما صادر شده است با دادن درخواست اجرائیه و طی مراحل قانونی و دستور اجرا خانواده همسر شما ملزم به استرداد میشوند که اگر بنا به هر دلیلی هم اجناس نباشد ملزم به پرداخت وجه آن میباشند.
موفق باشید.

با سلام تقاضای صدور اجرائیه را انجام دهید.