وام گیرنده اقدام به پرداخت وام نمینماید، چگونه میتوانم حسابم را آزاد کنیم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۴ #53141729

باسلام
در بانک چک بابت ضمانت وام دادم، که مبلغش ۱۵ میلیون بود و یک نفر دیگه هم چک ضمانت داده و یکی دیگه هم پروانه کسب گذاشته، بانک چک هامونو فرم زده و حسابمو مسدود کرده.
چه کاری کنم که بتونم چکمو آزاد کنم، اون طرف هم نمیره، وامشو تسویه کنه.
آیا میتونم ازش شکایت کنم؟
یه راهی نشونم بدین.
باتشکر

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید به وام گیرنده ابتدا اظهارنامه بدهید . سپس با توجه به این که ضامن هستید ، در صورتی که بعد از صدور حکم محکومیت خود ، بدهی بانک را بدهید می توانید از وام گیرنده مطالبه نمایید .

نمی توانید شکایت کنید
تنها راه شما تسویه وام ایشان و سپس طرح دعوای حقوقی مطالبه اقساط پرداخت شده را مطرح کنید

سلام
شما ضمانت ایشان را کرده اید و تعهد کردید که اگر ایشان مبلغ وام را نپردازد شما می پردازید بنا بر این در حال حاضر نمی توانید از تعهدی که کردید شانه خالی کنید مگر اینکه ابتدا وام را تسویه کنید و سپس علیه شخصی که از ایشان ضمانت کرده اید طرح دعوا نمایید.