تحت چه عنوانی میتوانم از ایشان شکایت کیفری کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۰ #53027513

با سلام همسایه زمین بنده دیوار زمین بنده که چسبیده به ملک ایشان است را تخریب کرده و درب در زمین بنده باز کردن و از این محل عبور مرور می‌کند

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت عنوان تخریب عمدی و ایجاد مزاحمت

باسلام و احترام
ابتدا تامین دلیل کنید (یعنی کاری کنید که به کمک واستناد دلایل موجود بتوانید شکایت کنید و حرفتان را اثبات کنید) سپس نسبت به طرح شکواییه تخریب و مزاحمت ملکی اقدام نمایید.

سلام
شما باید ابتدا مراتب را از طریق شورای حل اختلاف و اخذ کارشناس رسمی دادگستری در قالب تامین دلیل گواهی نمایید و سپس اقدام به اقامه دعوای تخریب و تصرف نموده و مطالبه خسارت نمایید

با سلام،با تامین دلیل،تحت عنوان تخریب و مزاحمت ملکی شکایت و درخواست اعاده به وضع سابق نمایید

اگر زمین را بکلی تصرف نکرده و فقط عبور ومرور میکند دعوای مزاحمت ملکی باید طرح شود

سلام میتوانید به جرم تخریب و مزاحمت در ملک از ایشان شکایت کنید و تقاضای اعاده به وضع کنید

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت ملکی و تخریب قابل شکایت و پیگیری است