آیا راهی داره که جزای نقدی رو بجای زندان تبدیل کنم بدون اینکه زندان بروم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۲۴ #52897552

باسلام و خسته نباشید
من محکوم قطعی شدم به زندان بمدت ۵ ماه و ۱۵ روز و مبلغی در حق صندوق دولت
حال باید تا یک هفته دیگه خودم رو به اجرای احکام معرفی کنم سن و سالم در حدود ۶۰ ساله و تحمل زندان برایم دشوار و سخت است آیا راهی داره ای هست که جزای نقدی رو بجای زندان تبدیل کنم بدون اینکه زندان بروم؟؟متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق اجرای احکام درخواست خودرا مطرح نمایید.

فقط امکان تبدیل مجازات هست......

با سلام، به اجرای احکام بروید و تقاضای خود را مطرح کنید

سلام وضعیت پزشکی را ارائه ودر نهایت تصمیم گیری با دا دگاه میباشد موفق باشید

بنام خدا،حکم قطعی را نمیتوانید تغییر دهید ولی امکان تبدیل مجازات در اجرای احکام وجود دارد.

با احترام حکم قطعی شده را نمی توان تبدیل نمود ولی میتوانید از طریق اجرای احکام و اثبات بیماری تقاضای تبدیل مجازات کنید

باسلام باتوجه به اینکه حکم قطعی شده بایستی خودتان رامعرفی نمایید میتوانید شرایط خودتان را به قاضی صادرکننده رای و دادیار اجرای احکام اعلام نمایید ممکن است برای شما تخفیفی درنظر گرفته شود.