عنوان دقیق جرم چگونه در سجل کیفری ثبت میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۳۳ #52821968

با سلام من در پرونده ای متهم به توهین به ماموران دولتی بودم و در کیفر خواست دادسرا عنوان اتهام مرا توهین به مقامات و مامورین درج کرده بود و دادگاه کیفری ۲ هم عنوان اتهام را مثل دادسرا ثبت کرده ولی در توضیح رای مرا به جهت توهین به ماموران در حین انجام وظیفه به ۱۰۰ هزار تومان محکوم کرده است و اصلا به مقامات اشاره نشده ونمیدانم این کلمهمقامات چرا در عنوان اتهام که بالای حکم دادگاه وپایین مشحصات شاکی و متهم نوشته از کجا امده در حالی که تفهیم اتهام در دادسرا برای من توهین به ماموران بوده الن در سجل کیفری من با چه عنوانی ثبت میشود؟ ایا کلمه مقامات هم ذکر میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون مجازات نقدی است در سجل کیفری چیزی ثبت نمیشود . عنوان جرم چیزی درج شده است که در قانون نوشته شده ولی اصل جرم همان توضیحات رای است .

هنوز رای قطعی نشده است. اگر مجازات شما جزای نقدی باشد در سو سابقه درج نمی شود. در سجل کیفری همان جرمی که دادگاه حکم به ان داده ایت درج میشود