آیا بعد از طلاق مادر این اجازه را دارد که دائما با فرزندانش تماس تلفنی داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲,۳۲۵ #5279

همسر برادرم دو دختر خود را از سن کم در منزل ما رها کرده و طلاق گرفته و حضانت این بچه ها با برادرم است. مادر بچه ها زیاد به ملاقات آنها نمی آید ولی دائم با شماره های مختلف با منزل ما تماس گرفته و ذهن آنها را با مسائل پوچ پر می کند. آیا این مادر حق این کار را دارد؟ من می توانم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایت ایجاد مزاحمت تلفنی را انجام دهید

سلام
تماس تلفنی مادربافرزندش جرم نیست مگراینکه مشکلی برای سلامت فرزندایجادشود.

تماس مادر با فرزند مزاحمت تلفنی نمی باشد مگر اینکه قصد مزاحمت داسته باشد.

میتوانید ضمن شکایت از ایشان بخواهید با یک شماره صرفا تماس بگیرد یا راه ملاقات را انتخاب کند.

با سلام یا خط را عوض کنید یا شکایت ایجاد مزاحمت تلفنی را انجام دهید

میتوانید بعنوان مزاحم تلفنی از ایشان شکایت کنید

تماس تلفنی مادر با فرزند جرم نمی باشدولی اگر مصداق مزاحمت باشد قابلیت طرح دعوا را دارد