بابت پرینت بدون حکم دادگاه چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۰ #52771521

برای شکایت از شرکت سیم کارت به کجا باید مراجعه کنم.برای دراوردن پرینت بدون اجازه مالک و بدون حکم دادگاه

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
درمرحله اول به بازرسی واحد باید مراجعه نمائید درصورت عدم حصول نتیجه از طریق مراجع قضایی اقدام نمائید

سلام
پرینت در شرایطی که گفتید محال است و برای شکایت از اپراتور سیم کارت باید ابتدا به واحد بازرسی ان شرکت بروید و طرح مشکل نمایید

پرینت بدون اذن مالک مقدور نبوده و مستلزم صدور دستور قضایی می باشد

با درود
چنین امکانی وجود ندارد (قانونا)، در صورت اقدام به فرض موفقیت مرتکب جرم شده اید.

قانونا بدون اجازه مالک شرکت مخابرات قطئا پرینت نمی دهند

درود
بدون اجازه مالک به شما پرینت نمی دهند.

اگز قادر به اثبات موضوع باشید برای پیگیری موضوع باید از طریق بازرسی اپراتور مذکور اقدام نمایید . اگر هم که دارای مشخصات از فرد خاصی هستید که این اقدام خلاف قانون و مقررات را مرتکب شده میتوانید با طرح شکایت به اتهام سوءاستفاده از موقعیت شغلی وی را تحت پیگرد قانونی قرار دهید .