چطور میتونم تو دادگاه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۰ #52752505

سلام خسته نباشید شوهر من چند وقتیه داره بهم خیانت میکنه و با زنها رابطه داره و با یک نفر هم دوسته من فقط مکالمات تلفنی ضبط شده ی شوهرمو دارم چطور میتونم تو دادگاه اثبات کنم و چه شکایتی کنم که بتونم مهریمو بگیرم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ب محض تحقق عقد نکاح زوجه مالک مهریه خواهد شد و هر زمان بخواهد میتواند مهریه خودش را مطالبه کند برای مهریه هم ابتدا باید از طریق اداره ثبت اقدام کرد

در خصوص رابطه نامشروع اثبات این موارد نیاز ب ادله محکمه پسندی دارد اگر صرفا صدای ضبط شده داشته باشین در حد یک اماره قضایی میباشد ک زیاد قوی نمیباشد برای اثبات ادعای بر همین اساس نمیتوان امیدوار بود برای اخذ نتیجه مثبت در شکایت کیفری رابطه نامشروع ولی میتونه در کنار سایر دلایل تقویت کننده دلایل دیگر باشد
دستور پرینتم قضات دراین موارد ب سادگی نمیدن بسته ب تشخیص قاضی پرونده و اوضاع و احوال پرونده دارد

با سلام
مطالبه مهریه عندالمطالبه میباشد با انعقاد عقد ازدواج قابل مطالبه میباشد
در مورد خیانت میتوانید شکایت اثبات روابط نامشروع علیه شوهر خود مطرح نمایید و از دادگاه تقاضای پرینت مکالمات طرف مقابل را تقاضا نمایید

سلام
شما با طرح شکایت رابطه نامشروع با دلایل و مستندات متقن اقدام به طرح دعوی نمایید
مطالبه مهریه هم به صورت جداگانه مطرح نمایید

با سلام
برای مطالبه مهریه ، نیازی به داشتن دلیل و مدرک نیست و هر زمان میتوانید اقدام کنید
اگر پیامکی یا مدارکی بر روابط نامشروع ایشان دارید بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید و از دادگاه دستور اخذ پرینت پیامک و تماس ها را بگیرید

اگر مهریه عندالمطالبه باشد هرموقع که مطالبه کردید باید شوهر در اختیار شما قرار دهد اما اگر مهریه عند استطاعه باشد شوهر در صورت توانائی مالی میتواند پرداخت نماید،اما در رابطه ایشان با خانمها هر مستندی که لازم بدانید میتوانید آنرا به دادگاه ارائه دهید،از قبیل فیلم،عکس،پرینت پیامها،شهود،اقرار،میتوانند موثر باشند.