باید دقیقا چه مبلغی جریمه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۰۲ #52729618

سلام
من تو دادگاه محکوم به پرداخت ده میلیون جریمه و ۱۳٫۵ ماه حبس شدم . اعتراض که زدم و البته دادگاه هم وقت رسیدگی بهمون نداد و غیر حضوری رای را تایید کرد و در متن حکم دادگاه تجدید نظر نوشته شده بود که با توجه به حق تعیین نوع مجازات توسط دادگاه به جای ۱۳٫۵ ماه حبس ، چهار میلیون جریمه در نظر گرفته میشه . ولی راجع به اون ده میلیون که تو حکم دادگاه قبلی بوده هیچگونه اشاره ای نشده که آیا بخشیده شده یا هنوز پابرجاست . فقط و فقط راجع به حکم زندان که به جریمه نقدی تبدیل شده توی رای جدید نوشته شده . الان سوالم اینه که کلا من باید چهار میلیون پرداخت کنم یا چهارده میلیون؟ چون شهرستانی که حکم را صادر کرده فاصلش با محل سکونت من خیلی زیاده میخوام با یقین برم اونجا تا کارم به مشکل نخوره .
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،طبق توضیحاتی که فرمودید شما محکوم به پرداخت ۱۴میلیون تومان شده اید و قسمت اول رای تایید شده است.

سلام با توجه به توضیحات شما احتمالا ۱۴ میلیون تومان میباشد چون ۱۰میلیون قبل پابرجا میباشد موفق باشید

با سلام دادگاه تجدیدنظر مجازات حبس را تبدیل به جزای نقدی نموده و محکومیت قبلی مالی به قوت خود باقیست.

درود بر شما، بهتر است دادنامه را به نظر احدی از متخصصین رسانید. هرچند اصولا بایستی ده میلیون تومان پابرجا باشد.

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی آرا صادره است

با سلام باتوجه به توضیحات شما آن قسمت قبلی که در رای تجدیدنظر نیامده است تایید گردیده است البته پاسخ دقیق نیاز به مطالعه دادنامه می باشد .