به نظرتون چه کنم اعسارش رد بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۷ #52634094

از آبان ۹۷ تا اسفند ۹۷ نود میلیون دادم به یک خانومی بدون اجازه همسرش و اون گفت یک ماهه وامی میگیرم و قرضم صفر میکنم و من با این خانم پیام های عاشقانه و دوستی میفرستادیم ولی رابطه جنسی در کار نبود و سفته به عنوان ضمانت گرفتم و دروغ بهم گفت و وامی در کار نبود و گفت همسرش میخواد طلاقش بده صبر کن تا مهریه بهت بدم یه قرار داد نوشتیم که سکه بهم میده که نزدیک نه ماه ما را پیچوند و سفته هاش گذاشتم اجرا ترسید و با داییش اومد پیشم دوبار سفته جدید نوشتم برای یک ماه دیگه بازم دروغ بود تا این جدیدا گذاشتم اجرا گفت دنبال یه وامیم که پیامهاش هم دارم که به دروغ گفت وام اماده است و فایل صوتی خودش که میگه پول دارم و فایل صوتی داییش که میگه چند ماه قبل نزدیک هفتاد میلیون طلا فروخت گذاشت بانک خلاصه رفتیم پیش قاضی خانم به قاضی گفت بی سرپرستم و محکوم به پرداخت شد و حالا اعسار زده طبق مدارک ضمیمه اعسارش هیچ مال منقول و غیر منقول نداره و سه شاهد اورده که زمانی که من این پول دادمش اصلا این شاهدا وجود نداشتن و پرینت حساب که دادگاه گرفت از سه ماه قبل گرفتن در صورتی که این خانم کارش آزاده و وقتی حساب مسدود باشه پولی تو حسابش که نمیاد و زمانی که من حسابش مسدود کردم پول تو حسابش نبود الان سه میلیون اومده ! آیا به قاضی بگم با هم دوست بودیم و و عده های دروغ بهم داد؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.به روابط فی مابین اشاره نکنید زیرا ممکن است به ضرر شما تمام شود
۲.اگر مالی از ایشان میشناسید به دادگاه معرفی کنید.تا شاید از این طریق بتوانید اعسارش را رد کنید

با سلام
به روابط فی مابین اشاره نکنید بهتر است
درخصوص رد اعسار نیز اگر مالی از او سراغ دارید که می توانید اثبات نمایید ارائه دهید و گرنه همان اعسار و تقسیط را بپذیرید و طلب خود را وصول کنید