نظرات مختلف قاضی اجرای احکام چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۳ #52480755

باسلام واحترام
بنده بابت کارشناسی لوازم منزل از خانم ۱۷ ملیون طلبکار شدم که نسبت به بدهی که بابت نفقه بدهکار بودم در دادگاه خانواده تهاتر انجام شد اما با اعتراض خانم به کارشناسی لوازم تهاتر لغو شد و مجدد کارشناسی انجام شد و مبلغ ۹ ملیون خانم بدهکار شد که دوباره این مبلغ با نفقه تهاتر شد.حالا قاضی اجرا احکام شورا که کارشناسی اونجا انجام شده میگه این مبلغ باید با سکه ی خانم که عندالاستطاعه س تهاتر بشه و اون تهاتر بابت نفقه مجدد لغو بشه. یبار میگه نظر کارشناسی چون بهت ابلاغ نشده که شده دوباره میگه اگه خانم سکه یا نفقه زودتر طلبکار شده باید با هر کدومی زودتر طلبکار شده تهاتر بشه حالا که دیده با نفقه بوده باز میگه نه فقط با سکه تهاتر بشه. میگم نمیشه که من برم زندان چون حکم جلبم و داره ولی بجاش سکه عندالاستطاعه رو تهاتر کنین خلاصه هر دقیقه یچیزی میگه.. لطفاراهنمایی بفرمایید بخاطره خدا
با سپاس ا ز اساتی دمحترم

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنظرم میزان طلب شما فقط با سکه مهریه هر چند که عندالاستطاعه هم باشد تهاتر میشود و ارتباطی با نفقه ندارد و نفقه را بایستی جداگانه بپردازید ، بهرحال میتوانید جهت تعیین تکلیف شدن موضوع از قاضی درخواست کنید این موضوع را مکتوب مشخص نمایند .

مراتب را طی لایحه ای به قاضی صادرکننده رای اعلام کنید و دستور لازم را از ایشان بگیرید . دستورات رئیس دادگاه صادرکننده رای برای قاضی اجرا لازم الاتباع است .