چگونه می توانم رابطه نامشروع همسرم را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #52467846

۱- نامزد من نزدیک به ۱۰ ماه که با چند پسر رابطه پیامکی داره. ولی خط تلفن رو من به نام خودم براش گرفتم. و تمام فامیل دوطرفه شاهد بر این موضوع هستن که خط دست نامزدم بوده اگر قرار بر شکایت باشه دادگاه قبول می‌کنه؟
و گوشی در حال حاضر دست من.
۲- منظور از ۹۹ ضربه شلاق تعزیری چیست؟
۳- برای هر رابطه حکم جداگانه صادر میشود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت مالکیت تلفن از محتویات پیامک ها میتوانید درخواست کپی کنید اگر محتوا حاوی مواردی باشد که شما عنوان کردید، حق شکایت علیه نامبرده و سایر افرادی که با ایشان چنین رابطه ای دارند را دارید. تا ۹۹ ضربه شلاق برای هر یک از افرادی است که این عمل را مرتکب شدند ولی در مورد نامزد شما فقط یک مجازات
به شرط اثبات قابل اعمال خواهد بود..بدیهی است حق اعلام جرم و شکایت شما منوط به این است که ایشان همسر قانونی شما باشند.

با سلام ووقت بخیر
اینکه خط به نام شما هست اثبات این امر بستگی به نظر قاضی برونده بنا بر ادله شما و شهادت شهود دارد .
ماده ۱۶ قانون مجازات اسلامی ‌تعزیر را این گونه تعریف می‌کند که آن عقوبت یا تادیبی ست که میزان و نوع آن در شرع مشخص نشده و حاکم و قاضی آن را تعیین خواهد کرد. تعزیر می‌تواند شامل ضربات شلاق، جزای نقدی و یا حبس باشد. خیر درصورت اثبات یک مجازات درنظر گرفته می شود .