بابت آزار و اذیت همسایه ها چه اقدامی صورت گیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۸ #52178107

سلام سرک کشیدن همسایه و اینکه دارم یه عادت بد ترک میکنم ولی همسایه با کنکاش ۵اذیتم میکنن

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
خیلی کلی و مختصر گفتید باید شرایط بررسی بشه.اگر مزاحمت در خصوص عمل همسایه شما با شرایط قانونی منطبق باشه، امکان شکایت کیفری مزاحمت وجود دارد‌.
موفق باشید

باسلام اگرآزار واذیت بنحویست که شهود ویامستنداتی در خصوص آن داریدمیتوانید اقدام به شکایت کیفری نمایید.

در صورتیکه مصداق مزاحمت باشد و ادله کافی داشته داشید طرح شکایت مزاحمت نمایید

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید تحت عنوان ایجاد مزاحمت

اصولا همچین عنوانی مجرمانه نمی باشد اما میتوانید حسب مورد چنانچه دارای ارکان و شرایط مزاحمت باشد میتوان شکایت کرد

نیاز به بررسی بیشتری هست، در صورتی که مزاحمت ایجاد می کنند می توانید شکایت کنید