اگر در تجدید نظر درخواست قسم مدعی علیه رو بدهم قبول میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۸۳ #52078713

سلام
من همسرم(خانمم) حدود ۲ سال پیش وقتی من منزل نبودم خانه را تخلیه نمود و وسایل منزل که برخی از آنها متعلق به من بود نظیر یخچال را نیز برد بعد از ۲ سال پیگیری نهایتا دادخواست دادیم دادگاه از من شاهد خواسته ولی من فقط یک شاهد خانم داشتم . البته صورتجلسه تخلیه ملک بین همسرم و موجر موجود است چون خانم پول رهن را از موجر دریافت کرده بود که در دادگاه ثابت شد قرار داد متعلق به من بود و همسرم محکوم به استرداد وجه شد
در پرونده تمکین نیز همسرم اقرار نموده جهیزیه خود را برده است
ایا با به استناد به اقرار ایشان که مدعی جهیزیه شده اند و صورتجلسه تخلیه ملک که ایشان زیرش رو به عنوان شخص تخلیه کننده امضا نموده ثابت کنم چون گویا دادگاه شهادت یک نفر خانم را قبول ندارد البته شهادت یک مرد مطع نیز هست ولی این اقا به چشم ندیده و صرفا جون به عنوان واسطه عمل نموده بین من و همسرم می دانند
اگر نه آیا درخواست قسم در دادگاه بدوی فقط قبول می شود ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان درخواست اتیان سوگندمی باشد قبول آن ازطریق مرجع قضایی می باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددرخواست اتیان سوگند را از دادگاه بخواهید

بله میتوانید اتیان سوگند را به عنوان دلیل از دادگاه بخواهید

سلام بله میتوانید تقاضای اتیان سوگند بنمایید اما پذیرش با داگاه است

با توجه به سوالتون که تکراری هست
پذیرش یا عدم پذیرش سوگند یا نظر دادگاه هست

بنام خدا،امکان درخواست اتیان سوگند وجود دارد اما قبول آن با دادگاه خواهد بود.

میتوانید درخواست اتیان سوگند بدهید اما پذیرش آن در اختیار دادگاه است