آیا میتونم تو این شهری که زندگی میکنم برم دفترخونه و خواهرمم بره یه دفترخونه تو اون شهر من وکالت بهشون بدم و کارامو انجام بده؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۰ #51986374

سلام خسته نباشید ببخشید من میخوام مهریه امو بزارم اجرا
بهم گفتن باید تو دفترخونه ای که عقد صورت گرفته بری و کاراشو انجام بدی اما من شهر دیگه ای زندگی میکنم و در حال حاضر نمیتونم برم اون دفترخونه ولی خواهرم تو اون شهر زندگی میکنه سوالم از شما این هستش که آیا میتونم تو این شهری که زندگی میکنم برم دفترخونه و خواهرمم بره یه دفترخونه تو اون شهر من وکالت بهشون بدم و کارامو انجام بده
آیا امکانش هست پیشاپیش ممنونم بابت جوابگوییتون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این امکان برای شما وجود دارد.

با سلام
میتوانید از شهری که هستید به خواهرتان وکالت دهید که از طریق دفترخانه و‌ثبت اقدام کنند
اما برای دادگاه الزاما باید خودتان یا وکیل دادگستری دعوی را مطرح کند

سلام اگر بخواهید از طریق دادگاه اقدام کنید حتما باید شخصا یا از طریق وکیل دادگستری اقدام کنید

با سلام
شما میتوانید از طریق دفاتر اسناد رسمی وکالتنامه ای با موضوع مورد نظرتون تنظیم کنید و برای وی ارسال نمایید وی خواهرتون در شهر دیگر در دفتر خانه اسناد رسمی قبول وکات را با شماره وکالتنامه رسمی شما در سندی جدا گانه که قبول وکالت از سمت شما میباشد باتوجه به سند رسمی اعطای وکالت از سمت شما قبولی را اعلام و پذیرش وکالتنامه شماره ........ مورخ....... تنظیمی در دفترخانه اسناد رسمی شماره ........... در شهر........ تنظیم و دریافت کند . و انجام موضوع وکالت را بعهده گیرد

سلام .بله وکالت در پیگیری اجرای ثبت موضوع مهریه رو میتونید اعطا کنید اما چنانچه پرونده در دادگاه مطرح شود لزاما یا شخص شما و یا وکیل دادگستری باید اقدام نماید

سلام
می توانید به خواهرتان وکالت دهید

با سلام
اگر بخواهید از طریق دادگاه اقدام کنید حتما باید شخصا یا از طریق وکیل دادگستری اقدام کنید.
ولی می توانید به خواهرتان وکالت دهید که برای اجرائیه از طریق دفترخانه با وکالت اقدام نمایند.