حکم غیابی هستش اگر از طرف رضایت بگیریم حکم بخشیده میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۸ #51931269

با سلام
برادرم با کسی معامله کرده و به مشکل خوردن برادرم گوشی بنده خدا رو گرو میگیره و او هم شکایت میکنه الان برادرم محکوم به سرقت گوشی شده و حکم دادن یک سال زندان
الان حکم غیابی هستش اگر از طرف رضایت بگیریم حکم بخشیده میشه یا باید باز هم زندان رو بره

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرحکم غیابی باشد ، در صورت تقاضای اعاده دادرسی پرونده. دوباره مورد دادرسی قرار خواهد گرفت و شاکی میتواند طی دادرسی شاکی میتواند در اظهارات خود به مفقود شدن و یا امثالهم اشاره نماید در این صورت بحث سرقت منتفی خواهد بود . ولی در صورت اثبات سرقت و گذشت شاکی برادر شما از جنبه عمومی محکوم به مجازات خواهد شد. لکن دادگاه میتواند نظر به گذشت شاکی در مجازات تخفیف یا تعلیق و یا در صورت عدم سوپیشینه جزای نقدی بدل از حبس صادر نماید.

سلام
در صورت اخذ رضایت برادر شما تبرئه می شود
اما در صورت واخواهی می تواند با اثبات مراتب اقدام به اخذ قرار منع تعقیب کند

سلام
رضایت ایشان فقط جنبه خصوصی مجازات را ملغی می‌کند اما جنبه عمومی آن کماکان به قوت خود باقی است

سلام
اگر حکم غیابی بوده است نسبت به آن اقدام به واخواهی کنید و دادگاه مجددا رسیدگی خواهد کرد چنانچه شما مدعی طلب از شاکی هستید موضوع مشمول سرقت ممکن است نباشد لذا برای جلب رضایت شاکی فعلا عجله‌ای نکنید.

سلام. چون جرم سرقت جنبه عمومی هم داره، بنابراین رضایت فقط موجب تخفیف مجازات میشه.. از حکم واخواهی کنید و با توجه به رضایت از دادگاه در خواست تعلیق مجازات یا تخفیف انرا بکنید