شکایت کرده به دلیل توهین و تهدید درحالیکه دروغه؛ شاهد آورده به نظرتون چطور میشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۷ #51911937

با عرض سلام و خسته نباشید میخوام بدونم زوج پدر و مادر زوجه رو شکایت کرده به دلیل توهین و تهدید ولی درحالیکه دروغه و برای اینا شاهد آورده به نظرتون چطور میشه حکمش؟ در حالی که زوج و پدر زوج زوجه رو کتک زده چون آشنا داشتن جواب حکم تغییر کرده همه مدارک پزشک قانونی ضبط صدا حصول لوث رو نادیده گرفته واسه پدرش هم نوشته جهت دلسوزی زده یعنی چه؟ رای قطعی دادن

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
رای به استناد شهادت شهود صادر شده و اگر قطعی است نمی توانید اعتراض کنید.

با سلام
باتوجه به شهادت شهود حکم صادر شده و قطعیت یافته ! متاسفانه امکان اعتراض ندارید

با توجه به قطعیت یافتن حکم، امکان بررسی مجدد و تغییر ان وجود نخواهد داشت مگر اعمال ماده ۴۷۷ و اثبات ادعاهای شما مبنی بر خلاف شرع بودن دادنامه

با توجه به قطعی شدن رای اقدام قانونی خاصی برای تغییر حکم متصور نخواهد بود

درود بر شما، با توجه به قطعیت یافتن حکم، امکان تغییر وجود نخواهد داشت.

باتوجه به قطعیت رای نمیتوانید اعتراض کنید

متاسفانه دادنامه قطعی است.