من چه کاری جهت احقاق حقم کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۱۲۸ #51901262

سلام وقت بخیر. من و شخصی هر دو از هم شکایت کرده بودیم و شکایت من ابتدا به حل اختلاف فرستاده شد و با اصرار قاضی ، سازش نامه ای با قید شماره پرونده های شکایت هردومان به امضا رسید . بعد از مدتی متوجه شدم برایم کیفر خواست صادر و در ادامه غیابی حکم به محکومیت من صادر شد و با وجود تقدیم لایحه و ضمیمه کردن برگه سازش نامه اصلا توجهی به سازش نامه نشد و واخواهی نیز رای تکرار شد و تجدید نظر نیز رد شد و اعتراض به رد تجدید نظر نیز پذیرفته نشد و رای قطعی و به اجرای احکام رفته خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک و مستندات بررسی گردد

سلام میتوانید رضایت محضری تنظیم و به اجرا تحویل دهید

با درود بایستی مدارک شما بررسی شود

صلح سازش طرفین به اجرای حکم تحویل چنانچه‌ از جرایم قابل گذشت باشد به دادگاه صادر کننده حکم ارسال می‌شود ودر صورت غیر قابل گذشت باشد تخفیف مجازات دارد

درود
با توجه به سازش نباید رسیدگی صورت میگرفته است مدارک باید بررسی گردد

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی دارد

باسلام مدارک به بررسی بیشتری نیاز دارد