تمام خواهرها سهمشان را می‌خواهند باید چه مراحلی طی کنیم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۴۱۰ #51710985

سلام ما ۵ خواهر و ۲ برادریم و پدر مادرت فوت شدن خودمدیکی از خواهرهام مستاجر هستیم و بقیه مشکل مالی داریم و منزل پدری من طرح ۹۹ ساله است که هر ماه ۳۵۰ تومان قصد باید پرداخت بشه که برادر کوچکم در منزل پدری سکونت دارد و راضی نمیشه خانه را بفروش برساند تمام خواهرها سهمشان را می‌خواهند باید چه مراحلی طی کنیم ممنونم از شما

مشاوره حقوقی ارث
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست انحصار وراثت بدهید.

بدوا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید .

با سلام باید از متصرف خلع ید شود.

بادرودوسلام دادخواست انحصاروراثت تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باسلام
بدوا گواهی انحصار وراثت اخذ کنید و بعد دادخواست تقسیم ترکه بدهید در صورتی که ملک قابل افراز نباشد از طریق مزایده به فروش می رسد

سلام
دادخواست انحصار وراثت بدهید

سلام و وقت بخیر.
هر یک از وراث حتی به تنهایی میتواند ابتدا گواهی حصر وراثت از شورای حل اختلاف دریافت و بعد دعوای تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح کند که در خصوص املاک اگر قابل تقسیم نباشد که اصولا نیست،ملک از طریق مزایده بفروش میرسد و قیمت به نسبت سهم الارث تقسیم میشود.از برادر متصرف هم میتوان خلع ید و اجرت المثل ایام تصرف را علیه او طرح دعوا کرد.
موفق باشید