اعسار چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۵۹ #51544579

سلام.طرف مقابل من اعسار زده و تو پیوست شغلشو زده بیکار و درامدشو زده ۳ تومن..چجور میشه یکی بگه بیکارم بعد بگه درامدم ۳ تومنه و اینکه اصلا کسی که بیکاره چجور میخاد قسط بده و دادگاه در صورت بیکاری طرف میتونه دین رو تبدیل به اقساط کنه با اینکه روشنه توان پرداختی نداره یا حتما باید ثابت کنه که شغلی داره ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
معسر به کسی گفته می شود که توانایی پرداخت هزینه دین خود نداشته باشد باید استدلال و دلیل داشته باشد
از قبیل شاهدت شهود _استعلام بانکی_ دارای های منقول و غیر منقول و غیره

سلام
تمکن ایشان را به طریقی اثبات نمایید

با درود بدوا تمکن ایشان رااثبات کنید

می توانید تمکن و ملائت ایشان را اثبات نمایید

باسلام. تمکن ایشان رااثبات کنید

دررصورتیکه مدارک و ادله جهت اثبات تمکن مالی ایشان دارید به دادگاه ارائه دهید

با سلام قابل بررسی است