چطور میتونم خونه رو ممنوع المعامله کنم که شوهرم نتونه خونه رو بفروشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۵۵ #51426068

سلام
البته خونه بنام خودشه. و اینکه به عنوان مهریه خونه رو بگیرم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید دادخواست مطالبه مهریه بدین که با موافقت شوهرتان خانه در قبال مهریه بنام شما منتقل گردد

سلام
بهترین راه اقدام به مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت اداره ثبت اسناد و املاک میباشد

شما میتوانید از طریق اجرای ثبت مهریه خود را به اجرا گذاشته و ملک را توقیف کنید

اگر خانه مذکور جزو مستثنیات ایشون نباشه می توانید با ارائه دادخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته ملک رو توقیف کنید

با سلام
دادخواست مطالبه مهریه و تامین خواسته مطرح نمایید و چنانچه همسر شما ملک دیگری غیر این ملک داشته باشند شما میتوانید این ملک را توقیف کنید

سلام می توانید نسبت به مهریه اقدام و متعاقبا ملک مزبور را اگر تنها منزل مسکونی همسرتان نیست، توقیف نمایید