در رابطه با سقط، شوهرم شکایتی ندارد، هنوز به دادگاه نرفتم؛ دادگاه چه حکمی میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۱ #51423792

سلام.
سقط جنین ۳ ماهه با استفاده از قرص سیتوتک داشتم که مجبور به کوزتاژ کردن و مراجعه به زایشگاه شدم. بعد از ترخیص زایشگاه به مراجع قانونی گزارش دادن و برای من پرونده تشکیل دادن
صیغه هستم و شوهرم شکایتی ندارد. هنوز به دادگاه نرفتم، میخواستم بدونم دادگاه چه حکمی میدهد؟ ایا دیه باید بپردازم؟ و به چه کسی؟؟؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کورتاژ با مجوز قانونی بوده مجازات و دیه ساقط است

درصورت اثبات ک برای امنیت جانی خود بوده تبرئه میشوید اما درصورت عدم اثبات پرداخت ب دیه جنین تادرصد تشکیل شده و ب خود شما تعلق نمیگیرد

درود
با سلام در صورت سقط باید دیه پرداخت شود جز با نظر پزشکی قانونی و پزشک متخصص مبنی بر به خطر انداختن سلامتی مادر تا ۴ ماهگی..درغیر صورت باید دیه به پدر پرداخت شود

باستناد ماده ۴۸۹ قانون مجازات اسلامی : هرگاه زنی جنین خود را سقط کند دیه آنرا در هر مرحله ای که باشد باید بپردازد و خود از آن دیه سهمی نمی برد .

مخاطب عزیز
اگر قصد کورتاژ برای نجات جان خودتان بوده که با مستندات کافی باشد، و ...... تبرئه می شوید.
به هرجهت ممکن است جهات دیگری هم وجود داشته باشد که نیاز به بررسی پرونده هست.