میتونن بدون اطلاع شخص از من شکایت کنن؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۲ #51343997

سلام من یه خواهر یتیم دارم و در اینستاگرام با فردی اشنا شدم خودش به خواهان خودش بمن پول واریز میکرد حتی بعضی وقتا اصلا نمیفهمیدم ولی واریز میکرد الان خانوادش بمن گیر دادن که اخازی کردم و بدون اطلاع اون اقا منو تهدید میکنن اخرین واریزی رو بهشون برگشت زدم و بمن میگن که پرینتش رو میگیریم و ادعای شکایت کردن ولی هیچ ابلاغیه برام نیومده و کارت بانکی و شمارم هم بسته نشدند فقط تهدید میکنن که گوشیم رو خاموش کنم و جوابش رو ندم وگرنه پرونده تشکیل دادن و به کارشون ادامه میدن واقعا میترسم میگن پرینتش رو‌میگیریم میگن حق نداری به طرف بگی که ما پولو ازت گرفتیم ایا میتونن پرینت طرف رو بگیرن یا بدون اطلاع شخص ازمن شکایت کنن یا این فقط واسه ترسوندنمه؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. با توجه به اینکه خود شخص با رضایت پول رو واریز کرده و شکایتی نداره دیگران نه ذی سمت هستند و نه ذی حق بنابراین نمی توانند شکایت کنند. البته اگر واریز کننده پول نابالغ باشه ولی قهری یعنی پدرش می تواند مطالبه پول های ارسال شده را بدهد. بنابراین نگران نباشید و به زندگی ادامه بدید.

سلام
واریز وجه با رضایت صورت گرفته وخانواده ایشان ارتباطی با موضوع نداشته و امکان اخذ پرینت حساب دیگری را ندارند

با سلام،طرف خودش باید اقدام به شکایت کند و این موضوع ربطی به خانواده اش ندارد و در واقع در حال حاضر جرمی واقع نشده که نگران باشید.

با سلام
در صورت رشید بودن فرد واریز کننده، صرفا واریز کننده صالح به طرح دعواست

سلام جرمی واقع نشده است. جای نگرانی نیست.

باسلام این موضوع به خانواده طرف مقابل ارتباطی ندارد و شکایت باید از جانب پرداخت کننده مطرح شود.

با درود این موضوع ربطی به خانواده طرف مقابل ندارد