بابت رابطه نامشروع، امکان پیگیری و شکایت هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۰ #51337444

در سال ۹۸/۰۳/۱۰ رابطه نامشروعی صورت گرفت و این موضوع به قطع ارتباط با اون خانم در تاریخ ۹۸/۲۰/۷ کاملا قطع شد تا اینکه بخاطر امانتی که بنده دستم بود از اون خانم به منزلشون تماس گرفتم و بلافاصله همسرشون جواب داد اول بنده اظهار کردم اشتباه گرفتم ولی بعدا خود اقا فامیلی بنده را به زبان اورد ولی بنده انکار کردم و شوهر اون خانم با ضرب و شتم همسرش بنده را تحریک میکرد که خودمو لو بدم و نهایتا گفتن از من مدارک دارند و اقدام می کنند با توجه به اینکه این تماس در تاریخ ۹۸/۱۰/۱۵ اتفاق افتاده آیا تا این تاریخ این اقا نمیتونست شکایتی بکنن، بخاطر استرس که بنده دارم سوالم اینه ایشون اگر میخواستن اینکارو بکنن تا الان نباید انجام میدادند؟ و حداقل اطلاع پیدا میکردم از شکایت این آقا!! من از دادگستری محل زندگی اون خانم هم استعلام گرفتم در جایی که رابطه نامشروع صورت گرفت بود و شکایتی از بنده نشد البته در فضای مجازی هم صحبت های شده بود که ولی با شماره که بنام بنده نیست اینکار صورت گرفت اما تماس که با خونه اون خانم گرفتم خط بنام بنده هست،لطفا بفرماید جای نگرانی هست پس از گذشت یه ماه از مکالمه من با اون آقا یا خیر چون واقعا شب و روز استرس دارم
ممنون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
جای هیچ گونه نگرانی نیست و یک بار تماس تلفنی دال بر رابطه نامشروع نیست.