آیا در نکاح موقت ۹۹ ساله به زن ارث تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴۶ پاسخ ۴۵,۵۲۰ #51258

آیا زنی که صیغه ۹۹ است ارث به او تعلق میگیرد یا خیر

این پرسش خاتمه داده شده و امکان ارسال پاسخ برای آن وجود ندارد.
مشاوره حقوقی ارث
۴۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

علیرغم اینکه عقد موقت، ۹۹ ساله بوده ولی حسب قانون در عقد موقت، توارث وجود ندارد و هرچقدر هم عقد طولانی باشد عمل زوجین به قصد انشاء عقد موقت بوده است نه عقد دائم بنابراین بین زوجین قوانین عقد موقت جاری و ساری است .

خیر
در عقد موقت ۹۹ ساله یا کم یا زیاد ارث به زن تعلق نمی گیرد مگرد مرد از ثلث اموال خود ارثی برای همسرش وصیت نماید

با درود خیر تعلق نمیگیرد.

در نکاح منقطع در هر صورت توارث زوجین از یکدیگر منتفی است و ارتباطی به مدت زمان عقد ندارد

سلام
زوج در نکاح منقطع یا موقت نه ارث دارد نه نفقه

سلام در ازدواج موقت ارث تعلق نمیگیرد حتی ۹۹ساله موفق باشید

با درود
خیر زوجه موقت از زوج ارث نمیبرد و این موضوع ارتباطی با مدت نکاح ندارد.