زن برادرم ملک رو بازداشت کرده بخاطر مهریه و ازم باج میخواد میگه به هیچ عنوان ملک رو آزاد نمیکنم، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۴ #51233292

برادر اینجانب بعد از فوت پدرم سه دهنه مغازه که ورثه ایی بود رو به دلیل اینکه سالیان زیاد ازم پول گرفته بود سهم خودش رو بصورت دست نویس کلا واگذار کرد با ۳ نفر شاهد، بهم و بعد از فوت برادرم متوجه شدم زن برادرم بعد از بخشیدن سهم برادرم بهم ملک رو بازداشت کرده بخاطر مهریه و ازم باج میخواد میگه به هیچ عنوان ملک رو آزاد نمیکنم.
لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام به ثبت دعوای اثبات مالکیت نمایید

سلام
می توانید به استناد شهادت شهود اقدام به ثبت دعوای اثبات مالکیت نمایید

با سلام، وضعیت اسناد ملک باید بررسی گردد در هر حال فعلا از طریق اعتراض ثالث اجرایی میبایست اقدام فرمایید

با سلام دادگاهها صاحب سند را مالک می شناسند لذا مالک پدر شما و بعد از آن ورثه قایم مقام او خواهند بود لذا به نسبت سهم برادرتان می تواند ملک را در خصوص مهریه توقیف نمایداگر شما مبایعه نامه ای بعد از مرگ پدر بین خود و برادرتان دارید مدارک ومستندات را به دادگاه ارائه و دادخواست تنفیذ نمایید و سپس به استنادآن درخواست تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی نماییدو ملک را از توقیف خارج نمایید. قبل از آن می توان درخواست دستور موقت برای توقف عملیات اجرایی نمایید