آیا این خوانده میتواند اعتراض ثالث کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴۲ #51058188

اگر خواهان خوانده گان متعددی رو در دادرسی دعوت کند اما بعض این خواندگان در هیچ جلسه ای شرکت نکنند. بعد قاضی رای دهد و نسبت به این خوانده گان قرار رد دعوا باستناد ماده ۸۴ بند پ بدهد.اما رای صادر شده بطرف محکوم له و محکوم علیه بضرر این خوانده باشد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خوانده نمی تواند درخواست اعتراض ثالث نماید

با سلام
خواندگان می توانند اعتراض به رای داشته باشند اما نمی توانند معترض ثالث باشند چون به عنوان خوانده وارد دعوی شده اند

درود بزرگوار
متاسفانه در این موارد نسبت به«حکم» و «قرار» مشتبه می گردد.
نسبت به کسانیکه قرار رد دعوا صادرشده است نامبردگان بمنزله خواندگان موضوع دادنامه اصداری محسوب نمی گردند توضیح اینکه اگر در یک پرونده که فرضا ۵ تا خوانده دارد منتها بدلایلی نسبت به برخی قرار رد دعوا(دقت کنید قرار نه حکم) صادر می شود منتها النهایه فرضا علیه یک خواندگان، حکم ماهوی صادر می گردد در این صورت نسبت به آنهایکه قرار رد دعوا صادر شده، به مانند آن است که اصلا جز خواندگان دعوایی که به حکم یا رای ماهوی منتج شده، نبودند؛ لذا نامبردگان متعاقبا بعد از قطعیت دادنامه می توانند نسبت بدان اعتراض ثالث داشته باشند.
نمونه کار نیز وجود داشته و منتهی به اصدار دادنامه نیز شده است.
موید باشید

"با سلام"

کسی که بعنوان خوانده در دعوی حضور دارد نمیتواند اعتراض ثالث اقامه نماید

خیر خوانده نمیتواند اعتراض ثالث کند . ثالث کسی است که طرف دعوا واقع نشده است