ایا بنده نیز مجازات دارم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۷ #50852873

سلام
زمینی دارم کنار شاه لوله اب در نبود من همسایه ها از داخل ملکم انشعاب غیر قانونی اب گرفته اند الان من باید چه کنم و اگر گزارش کنم ایا بنده نیز مجازاتی نصیبم میگردد با این فرض که من از این اب استفاده نکرده ام ممنونم پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
باید گزارش نمایید

با ارائه گزارش به ارگان مربوطه از اتهام مبرا خواهید شد

میتوانید انشعابات داخل ملک خود را قطع کنید و همچنین در صورت گزارش شما مسئولیتی ندارید.

با سلام و درود . شما میبایست نسبت به انسداد انشعابات در ملک خودتان اقدام نمایید .

شما کاری نکردید که جرم باشد، ابتدا عمل مجرمانه مرتکبین را به وسیله تامین دلیل تثبیت نموده و سپس گزارش کنید

شنا جرمی مرتکب نشده اید .

با احترام شما مرتکب جرمی نشده ایدکه موردمجازات قرار گیرید .