واریز درآمدهای بالا به حساب اینجانب حاصل معامله مشتقات نفتی مشکلی برایم ایجاد میکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۱ #50748172

با سلام. بنده با برخی تجار و شرکتها ( اکثرا خارجی ) برای بازاریابی و فعالیت در خصوص انجام معاملات مشتقات نفتی همکاری مینمایم. برخی از معاملات خارج از کشور انجام میشود و قرار است سود حاصل از ان به نسبت سهم مورد توافق به حساب بنده در ایران واریز شود که مبالغ زیادی خواهد شد. اگر این معاملات انجام شود و این پول به حساب من در ایران واریز شود ایا مشکلی برای من ایجاد خواهد شد یا حساب من مسدود میشود؟ چه مدارک و اسنادی لازم است داشته باشم که نشان دهد منشا پول سالم است؟ ایا قرارداد کارگزاری یا نامه ای از شرکت خارجی داشته باشم که در آن توضیحات لازم داده شده است کفایت میکند؟ و سوال اخر در خصوص اینکه اگر شرکت ایرانی باشد و معاملات داخل ایران انجام شود چطور؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : سوال حضرتعالی و اثرات آن همگی بستگی به مجاز بودن و مجاز نبودن فعالیت شما و تحصیل حقالعمل یا پورسانت های کسبی دارد چنلانچه فعالیت شما دارای مجوزهای لازم بلاشد و سهم سود قانونی شما مشخص شده باشد اگر میلیاردها تومان در روز بحسابتان واریز شود منع قانونی ندارد در غیر اینصورت هر گونه احتمالی با اشد عقوبت نیز متتصور است

با سلام. بر اساس بخشنامه بانک مرکزی در مورد انتقال وجوه داخلی، به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، در اجرای الزامات قانون مبارزه با پولشویی و ضوابط اجرایی آن و همچنین شفافیت بیشتر نقل و انتقالات بانکی، دکتر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، طی بخشنامه‌ای به کلیه بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی تاکید کرد در تمام انتقالات وجوه بالاتر از ده میلیارد ریال درون بانکی و بین بانکی (ساتنا) روسای شعب موظف هستند انتقال وجه را منوط به ارائه اسناد مثبته دال بر هرگونه معامله، قرارداد و یا علت انتقال پول بنمایند و یک کپی از اسناد مثبته مربوط به انتقال وجه را در پرونده تراکنش مورد اشاره نگهداری کنند.
یادآوری می‌شود ماه گذشته نیز بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای انتقال غیرحضوری درون بانکی و بین بانکی (ساتنا) بیش از یک میلیارد ریال را ممنوع اعلام کرده بود.
برای انتقال یا دریافت پول از کشورهای خارجی هم به همین صورت است و برای اطلاع از مدارک دقیق که بانک لازم دارد، باید از شعبه مربوطه سوال کنید.