اعلام استرداد محکوم از طریق پلیس بین الملل چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۰۰ #50689666

من از کسی حکم محکومیت قطعی در خصوص کلاهبرداری دارم و طرف متواری شده حدودا سیصد میلیون تومان. آیا می توانن از قاضی بخواهم که از طریق اینترپل پیدا کنند و برگردانند ایران. و آیا این کار هزینه دارد و چقدر هزینه آن می شود

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت روابط متقابل ایران با کشور مربوطه این امکان وجود دارد.

سلام به شرط داشتن رابطه متقابل این امکان وجود دارد.

با سلام خیر. در جرائم سیاسی و امنیتی امکان اینکار هست و بعضی از جرائم ویژه وخاص ودر این جرم که مرتکب شده امکانش نیست

سلام
در صورتی که لین ایران با کشور متبوع روابط دو طرفه باشد.

در صورت روابط متقابل ایران با کشور مورد نظر امکانپذیر است.

سلام
بله به شرط وجود رابطه متقابل دو کشور
با درخواست از دادستان کل کشور
ولی بررسی کنید ایا اموالی در ایران دارند که بتوانید توقیف کنید

با سلام
اگر محکوم علیه در کشوری سکونت داشته باشد که با کشور ایران متقابلا طی کنوانسیون هایی استرداد مجرمین وجود داشته باشد میتواند از طریق دادستان کل کشور و وزارت امور خارجه نسبت به استرداد مجرم درخواستهایی را به دولت مقیم مجرم بدهد