اگر امکانش هست بفرمایید مبلغ موارد ذیل چقدر میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۷۲۰ #50533511

با سلام و عرض ادب
با تشکر
۱- دو هزارم دیه کامل انسان بابت ارش خونریزی خفیف تحت ملتحمه چشم راست
۲- دو هزارم دیه کامل انسان بابت ارش خونریزی خفیف تحت ملتحمه چشم چپ
۳- چهار درصد دیه کامل بابت ارش شکستگی استخوان کشکک زانوی چپ
۴- دو درصد دیه کامل بابت ارش شکستگی استخوان کف دستی پنجم دست راست
۵- دو صدم دیه کامل بابت جراحت بخیه شده دامیه سطح لب فوقانی
۶- دو صدم دیه کامل بابت جراحت بخیه شده دامیه زیر لب تحتانی
۷- یک دهم دیه کامل بابت شکستگی استخوان بینی بدون عیب التیام یافته است .
۸- هشت درصد دیه کامل بابت شکستگی استخوان فک تحتانی چپ در وضعیت قابل التیام یافته است .
۹- هشت درصد دیه کامل بابت شکستگی استخوان فک تحتانی راست در وضعیت قابل التیام یافته است
۱۰- پانزده صدم دیه کامل بابت شکستگی استخوان های فک فوقانی راست که توسط وسایل داخلی تثبیت شده (منقله )
۱۱- پانزده صدم دیه کامل بابت شکستگی استخوان های فک فوقانی چپ که توسط وسایل داخلی تثبیت شده ( منطقه )
۱۲- دو صدم دیه کامل بابت جراحت بخیه شده دامیه آهیانه ای راست
۱۳- دو درصد دیه کامل بابت ارش جراحت بخیه شده دامیه فوقانی گردن
۱۴- یک سه هزارم دیه کامل بابت جراحت حارصه بند اول انگشت پنجم دست چپ
۱۵- یک سه هزارم دیه کامل بابت جراحت حارصه بند اول انگشت چهارم دست چپ
۱۶- یک سه هزارم دیه کامل بابت جراحت حارصه بند انتهایی انگشت سوم دست چپ
۱۷- یک دو هزارم دیه کامل بات جراحت حارصه بند انتهایی شصت دست چپ
۱۸- یک سه هزارم دیه کامل بابت جراحت حارصه بند انتهایی انگشت دوم دست چپ
۱۹- یک و نیم درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم زانوی چپ اطراف محل شکستگی
۲۰- هشت درصد دیه کامل بابت ارش پارگی رباط های جانبی داخلی و جانبی داخلی و جانبی خارجی زانوی چپ
۲۱- نیم درصد دیه کامل بابت ارش آسیب کبد
۲۲- دو هزارم دیه کامل بابت ارش تورم خلف پای چپ
۲۳- یک درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه پین به استخوان کشکک زانوی چپ
۲۴- نیم درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم ناشی از تعبیه یک پین به انگشت کوچک دست راست
۲۵- ده درصد دیه کامل بابت ارش مجموع صدمات تجمع چرک در فضای جنب راست که تحت تعبیه سه مرتبه لوله سینه ای و تو را کوتومی قرار گرفته است.
۲۶- دو درصد دیه کامل بابت ارش آسیب نسج نرم طرفین صورت ناشی از عمل جراحی تثبیت داخلی شکستگی استخوان های فک فوقانی راست و چپ

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تقریبا دیه کامل برای شما مقدر شده
برای رسیدن به مبلغ دقیق دیه به قسمت محاسبات حقوقی سایت مراجعه و یا مشاوره تلفنی رزرو نمایید

سلام وقت بخیر
دیه کامل طبق سال ۹۸ معادل ۲۷۰ میلیون است برای محاسبه دقیق تر به اجرا یاحکام کیفری و یا بخش محاسبات حقوقی سایت مراجعه نمایید .

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
یک دیه کامل در حق شما اثبات گردیده است