لاشه چک اگر ندهد چه میشود؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۵۰ #50409824

باسلام چند سال پیش برادر همسرسابقم رفته به۱۰تاچک رضایت محضری داده الان چک ها دست مردمه یعتی طرف رفته چک رابرگشت زده ولی نگه داشته بعضی هاشم خودم رفتم از جماعت پول دادم و چک را گرفتم ولی هیچکدوم را این برادرش برگشت نزده چجوری محضری رضایت داده و اللن برگ رضایت دستمه اللن دادخواست استرداد لاشحه چک را خواستم اکر
نده چی میشه و اگر دادگاه حکم باطل را بگه جماعت پولش را میخوان اینو چکار کنیم

مشاوره حقوقی چک
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست مدارک ومستندات بررسی گردد

سلام.موضوع نیازمند بررسی بیشتر است....

اگر صاحب چک شما بودید رضایت محضری برادر بی تاثیر است و شما باید پاسخگو طلبکاران باشید بعد باهمان مدارک از برادر همسر سابق شکایت کنید وجوهی رو که در قبال چکهای خرج شده توسط ایشان داده اید بگیری

باسلام
نیاز است مدارک و مستندات شما بررسی شود

سلام. سوال مبهم طرح شده و نیاز به بررسی دارد و در کل چک هایی که رضایت محضری داده شده مبنی بر وصول طلب می توان درخواست استرداد لاشه چک کرد.

سلام.
لازم است به شکل دقیق مدارک شما بررسی گردد به خصوص همان برگه محضری. در غیر این صورت پاسخ ها دقیق نخواهد بود و با ضریب خطای بالایی همراه است.

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است