حضور شاهد هام کفایت میکنه یا حتما باید خودم باشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۴ #50383045

سلام وفت بخیر .من چند روز اینده جلسه اعسار دارم .ففط به دلایلی نمیتونم خودم در اون جلسه حضور داشته باشم

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بهتر هست که حضور پیدا کنیدویا لایحه بفرستید .

با درود بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

با سلام در خصوص جلسات مربوط به اثار چون می‌بایست شخص از خود دفاع نماید که توان پرداخت مالی را ندارد بهتر است که خود شخص حضور پیدا کند یا اگر دلیل موجهی دارد درخواست کند جلسه به عقب بیفتد

سلام
با توجه به اینکه ممکن است قاضی پرونده از شما سوالاتی داشته باشد و یا طرف دعوا شما را به چالش بکشد بهتر است در جلسه حضور داشته باشید.
اما راهکارهایی که برای عدم حضور دارید:
۱-لایحه دفاعی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید.
۲-وکیل دادگستری اخذ کنید.
۳-چنانچه عذر موجه ای دارید میتوانید طی لایحه ای با مستندات اعلام نمایید و تقاضای تجدید جلسه کنید.

با سلام
بهتر هست که خودتون همراه شهود در جلسه رسیدگی به اعسار حضور داشته باشید

اصولا خواهان اعسار باید شهود خود را به همراه داشته باشد. اگر نمیخواهید شخصا حاضر شوید می توانید وکیل بگیرید