اگر عریضه نویس محل وقوع حادثه را اشتباه نوشته باشد باید چکار کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۳۰ #50285923

عریضه نویس فقط از من ادرس سکونت خودم و همسرم را پرسید و محل وقع هم خودش همون ادرس محل سکونت را نوشت, درصورتی که محل وقوع در منزل خواهر همسرم بود, من چون اولین بارم بود که شکایت میکردم و از نظر روحی شرایطم بد بود, اصلا به متن شکایت نامه توجه نکردم, حالا باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مشکلی ایجاد نمی شود و شما می توانید در کلانتری یا به مرجع قضایی که مراجعه کردید اعلام کنید که محل وقوع جرم فلان جا است و آنچه که در شکواییه اولیه نوشته شده و توسط محرر مرقوم گشته اشتباه است و ناشی از ناآگاهی و بی اطلاعی می باشد

عریضه نویس در این خصوص مسئولیتی نداشته و شما با توجه به امضاء ذیل شکوائیه دارای مسئولیت هستید . با توجه به اینکه موضوع شکایت را ذکر نکرده اید در صورتیکه امکان اصلاح وجود داشته باشد باید نسبت به اصلاح نشانی اقدام کرده و در غیر اینصورت مجددا شکایت جدیدی مطرح نمائید .

سلام،آدرس محل وقوع برای تعیین دادگاه محل میباشد،اگر درمحل وقوع دادگاهی وجود داردوشکایت شما دردادگاه دیگری درحال بررسی میباشد میتوانید به این شعبه اعلام کنیدکه محل وقوع جرم یا اتفاق یاملک ،محل دیگری ست که تصمیم گیری باقاضی دادگاه میباشد،جای نگرانی ندارد