برای دادگاه چی چیزهایی رو باید ببرم تا معسر بودنم ثابت بشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۸ #50071648

با سلام و احترام
من دادگاه اعسار از پرداخت مهریه دارم،
غیره دوتا شاهد که شهادت بدن که مالی ندارم، چه چیزایی باید ببرم؟
۱- ایا حکم کارگزینی مو جهت میزان حقوق کارمندیمو ببرم؟
۲- من به چند بانک قسط میدم، چه چیزی رو برای قاضی ببرم؟ منظورم عنوان مدرکیه که قاضی میخواد از بانکا؟
۳- من مستاجرم، اجاره نامه ام رو ببرم؟
۴- در صورت ناقص بودن مدارک، ایا قاضی بمن برای جلسه دیگه فرصت میده؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا حضور دو شاهد کفایت میکند ولی بهتر است مواردی که بیان کردید جهت ارائه همراه داشته باشید

شما باید یه استشهادیه محلی مبنی بر اعسار تنظیم نمایید و شهادت ۴نفر شاهد هم کفایت می کند

اخرین فیش حقوق ونامه ازبانک مبنی بر اخذوام ومبلغ قسط ان واجاره نامه وتقاضا ازقاضی جهت استعلام ازمراجع ذیربط وشهادت دوشاهد مرد ضمنا مدارک درهمان جلسه اول باید کامل باشد

سلام
نیازی به بهمراه داشتن حکم کارگزینی نیست شما میبایست چهار نفر شاهد برای اعسار از پرداخت یکجای محکوم به داشته باشید