اگر به پزشکی قانونی نروم چه می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۸ #49788333

قاضی دادگاه با اصرار همسرم که من اعتیاد دارم منو به پزشکی قانونی فرستاده من اگه نرم چی میشه

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امتناع از دستور قاضی، به ضرر شماست و این بر علیه خود شما قابل استفاده است.

اگر به پزشکی قانونی نروید به عنوان دلیل بر علیه شما استفاده می شود و ممکن است رای طلاق صادر شود.

سلام
با دستور قاضی و درخواست زوجه طلاق جاری میشود بدون حضور شما
در صورتی که زوج به تعهد خود عمل ننماید و یا پس از ترک، مجددا به مصرف‌ موارد مذکور روی آورد، بنا به درخواست زوجه، طلاق انجام خواهد شد.»