برای اینکه اسباب ام را از خانه بیرون نیندازند؛ ما برای این موضوع چه کاری باید انجام دهیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۳ #49705616

سلام
وقتتون بخیر
بنده در شرف ازدواج هستم و پدر بنده به دلیل این که به برادر هایم ۱۰ الی ۱۱ سال اسکان رایگان داده در خانه هایش قصد دارد به مدت ۱۰ الی ۱۱ سال در یکی از خانه هایش به بنده سکونت یا رهن رایگان بدهد و قصد دارد این را به صورت قانونی انجام دهد که اگر چند سال دیگر خدای نکرده نباشد برادر هایم اسباب اساسیه ام را از خانه بیرون نیندازند. ما برای این موضوع چه کاری باید انجام دهیم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و درود شما می توانید اجاره نامه رسمی تنظیم نمایید.

سلام و ارادت
صلح نامه رسمی مبنی بر انتفاع رایگان شما از ملک مصالح برای مدت مذکور در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود .

درود
اجاره نامه رسمی تنظیم کنید.

با سلام با تنظیم قرارداد با مالک یا همون پدرتون برای مدت زمان معلوم و اضافه کردن شرط دوام مدت زمان اجاره حتی بعد از فوت مالک و عدم امکان فسخ یا منفسخ شدن آن تا انتهای مدت مقرر شده در اجاره نامه یا ضمن آن، در این صورت تا حتی با فوت ایشان نیز شما تا انتهای مدت ذی نفع قرارداد خواهید بود و اما راه دومی هم وجود دارد که پدر شما می‌تواند با تنظیم قرارداد اقدام به صلح خانه یا صلح منافع آن برای مدت مشخصی برای شما نماید که‌در هر دو مورد مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد موفق باشید

درود بر شما، بهتر است اجاره‌نامه ای برای این مدت تنظیم نمایید، تا پایان مدت اجاره، برادران نمیتوانند اقدامی نمایند.

با سلام و احترام . اجاره نامه رسمی را بین خود و پدر منعقد و مدت آنرا را هرچند سال که میخواهیددرج نمایید . ضمنا در خصوص پرداخت اجاره بها نیز میتوانید همه مبلغ اجاره را در همان ابتدا پرداخت و پدر اقرار به دریافت کل مبلغ اجاره بها نماید تا در آینده وراث امکانددریافت اجاره بها و به بهانه آن تخلیه ملک را نداشته باشند.

سلام، قراردادی در این خصوص منعقد شود، برادرهایتان ذینفع نیستند که بتوانند چنین اقدامی انجام دهند