وقتی بی گناهیم اثبات بشود؛ هزینه هایی که بابت سند و وکیل کرده ام بهم برمیگرده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۸ #49643652

فردی به من اتهام مشارکت در کلاهبرداری زده و من واقعا بی گناهم وقتی بی گناهیم اثبات بشه میتوانم اعاده حیثیت کنم؟؟
هزینه هایی که بابت سند و وکیل کرده ام بهم برمیگرده؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ص فا هزینه عرفی قابل مطالبه است که عملا شامل حق الوکاله طبق تعرفه میشود

سلام
در صورت صدور حکم برائت و قطعیت آن شما میتوانی طی دادخواستی هزینه های دادرسی شامل پول تمبر ابطالی و پول پرداختی به وکیل را برابر تعرفه مطالبه نمایی اما وجهی بابت سند قابل پرداخت نیست

با سلام
ضرر و زیانی که قابل مطالبه میباشد ناظر بر حق الوکاله طبق تعرفه و هزینه دادرسی میباشد نه بیشتر از ان

رویه قضایی نسبت به جرم افترا بی تفاوت شده است و در موارد معدودی حکم محکومیت صادر میشود. ضرر و زیان ناشی از جرم هم محدود به حق الوکاله وکیل طبق تعرفه و هزینه های دولتی هست.